Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

πρόγνωση καιρού

ε, μια που είναι και επίσημα η μέρα της μαρμότας και οι αρνητικές θερμοκρασίες δεν είναι μονοπώλιο του Βορρά



λέτε;

11 σχόλια:

Τζων Μπόης είπε...

Συνήθως εδώ στον Νότο γκρινιάζουμε πολύ για τον καιρό, κάνει ζέστη γκρινιάζουμε, κάνει κρύο γκρινιάζουμε, έχω την εντύπωση ότι μας έχει μείνει κατάλοιπο από την εποχή που ήμασταν αγρότες και είχαμε σκοτούρες για τα καιρικά φαινόμενα και τις σοδιές. «Ο καιρός γαρ εγγύς», που λένε και τα ιερά βιβλία!
Τώρα εμείς έχουμε σκοτούρα για την τιμή του πετρελαίου και τα κοινόχρηστα και το χαράτσι του Βενιζέλου και το λογαριασμό της ΔΕΗ κι άλλα τέτοια όμορφα, αν κι εγώ σήμερα διάβασα ότι το PSI θα πάει λέει στο 75% από 50% που ήταν το αρχικό πλάνο και ανακουφίστηκα, γιατί το είχα ένα άγχος, αλλά μετά σκέφτομαι ότι μέχρι να το συμφωνήσουν το ρημάδι μπορεί και να πάει στο 100% και μέχρι να το υπογράψουν κιόλας μπορεί και να μας φιλοδωρήσουν κι από πάνω!
Τι σου είναι ο άνθρωπος τελικά...

υ.γ.: Στην ταινία αυτή δεν μου άρεσε Andie MacDowell, παρότι μου αρέσει γενικώς, αν και εδώ που τα λέμε είναι εντελώς κρύα, τι της βρίσκω;
Άβυσσος!!!

scarlett είπε...

Εγώ πάλι λατρεύω την ταινία κυριως για το σενάριο της. Να σαι λεει κολλημενος στο χρόνο όχι μια μέρα που είσαι για διακοπες στις Μπαχαμες ή που σου ανακοινωνουν προαγωγη και αυξηση του μισθου ή που συναντας τον ερωτα της ζωής σου, αλλα μια απο αυτες τις βαρετες, ανουσιες μερες που σου εχουν φορτωσει τη χειροτερη αγγαρεία και θελεις απλα να την εχεις πισω σου. Και να κολλας εκει σ'ένα μερος που μισεις , με ανθρωπους που μισεις..Γελαω οσο σκεφτομαι τη φατσα του Bill Murray. Απολαυστικοτατος!

Καθε που νομιζω πως μια δυσκολη κατασταση μοιαζει να μην εχει τελος θυμαμαι αυτην του την προβλεψη για τον καιρο :)
ο χειμωνας θα ειναι μακρυς και γκριζος και δε θα τελειωσει ποτέ :)

Για την Andie MacDowell θα ελεγα πως ο ρολος της στην ταινια ήταν απο μικρος έως ασημαντος. Τι να σου αρεσει ;
Μια κοπελα της διπλανης πορτας, απλα γλυκια.

Για τα PSI δε σχολιαζω. Ειναι ενα σοβαρο μπλογκ εδώ!
;)

Jolly Roger είπε...

Τζων Μποης εφα: ...το χαράτσι του Βενιζέλου ...

Τι καιρικο φαινομενο ειναι τουτο αγαπητε Τζων; Ποτέ δεν το εχω συναντησει στις θαλασσες.

ΥΓ Καποτε (πολλα χρονια πριν) ειχα εναν αγροτη για γειτονα. Ποτέ δεν ηταν ευχαριστημενος με τον καιρο. Πολυ κρυο, πολλη ζεστη, πολλη βροχη, πολη ξηρασια, υγρασια στον λαθος μηνα ... όλα του εφταιγαν.

ΥΥΓ Αβυσσος, οντως :-)

Τζων Μπόης είπε...

Κάπταιν Μόργκαν, αυτό το καιρικό φαινόμενο είναι χειρότερο κι από τσουνάμι, εφιαλτικότερο κι από τον τυφώνα Κατρίνα, κι από σεισμό πολλών ρίχτερ, σαρώνει ότι βρει στο διάβα του, έχει δε ιδιαίτερη προτίμηση σε κατασκευές από σκληρό σκυρόδεμα, σε απανωσηκώματα με αναμονές, σε πέτρινα (κωλόσπιτα) με ταπεινές πισίνες, ακόμα και σε προκάτ αυθαίρετα με κόντρα πλακέ και ελενίτ, στη γη να στέκονται μονάχα και τα ξεθεμελιώνει οριστικά!

Σκάρλετ, μα οι κοπέλες της διπλανής πόρτας έχουν τις κρυφές (και τις φανερές) τις χάρες, εμ ποιές εσύ νομίζεις δηλαδή; εκείνες των ρετιρέ; (εξαιρείται φυσικά η Σαρλίζ το πουλάκι μου, αυτή για να την πιάσουμε στο στόμα μας θα πρέπει πρώτα να το έχουμε ξεπλύνει με μπενταντίν παρακαλώ!)

Jolly Roger είπε...

Ε, οχι και μπενταντιν για την Σαρλιζ.
Με αγιασμο (για τους θρησκους) ειτε με θαλασσονερο του Αιγαιου (για μας τους υπολοιπους).

scarlett είπε...

Αμαν πια μ'αυτη τη Σαρλιζ!
Εμμονή σας έχει γίνει!
Όπως πάτε σε λίγο το μπλογκ θα μου τα κατασχουν και θα το βαλουν στο φανκλαμπ της


Καλό Σ/Κ, btw

thinks είπε...

Το γραφικό και παραδοσιακό ίντερνετ του χωριού δεν μου επιτρέπει να δω την ανάρτηση αγαπητή Scarlett, αλλά αν μιλάμε για καιρό, είμαστε αποκλεισμένοι με πάνω από ένα μέτρο χιόνι, όλα είναι κατάλευκα, και η Μαργαρίτα ψάχνει με το περιπολικό για τίποτα αδέσποτους που χρειάζονται βοήθεια πριν παγώσουνε :-)

scarlett είπε...

Καλημερα Δημητρη!

Αν εχεις δει την ταινια Groundhog Day (που λογικα θα εχεις) ο Bill Murray κολλαει στον χρονο και ξαναζει την ιδια μερα.
Το βιντεακι ειναι απο τη σκηνη που απολυτα απογοητευμενος δηλωνει πως ο χειμωνας δε θα περασει ποτέ.

Όσο για σας, καλώς το δεχτηκατε το πολυ χιονι, κι εμεις έχουμε, αλλα λιγοτερο. Καιρος λοιπον για μεσα και ενασχοληση με ομορφα πραγματα εντος. Ελπιζω η Μαργαριτα να τελειωσει συντομα την περιπολία της και να μη χρειαζεται κανενας τη βοηθεια της

Καλό Σ/Κ

thinks είπε...

Groundhog Day! Υπέροχη ταινιούλα! Την είδα κάμποσες φορές! Έξω είναι υπέροχα... θα φορέσω τα ρούχα του σκι σε λίγο και θα πάμε περίπατο. Καλό Σαββατοκύριακο Scarlett!

katabran είπε...

scarlett, κρυώνω!

scarlett είπε...

εγω να δεις !