Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

women drivers



το είδα χτες και άσχετα από την αλήθεια του πράγματος, τουλάχιστον γέλασα

6 σχόλια:

thinks είπε...

Τώρα μου έδωσες ιδέα για άλλο τέτοιο σποτάκι. Να παρακολουθούμε άντρες οδηγούς καθώς ένα αυτοκίνητο βρίσκεται μπροστά τους και τους κλείνει τον δρόμο πηγαίνοντας με ταχύτητα μόνο 20 χλμ την ώρα πάνω από το όριο ταχύτητας :-)

Καλή βδομάδα Scarlett :-)

scarlett είπε...

Μα το θέμα δεν είναι γυναίκες- άντρες, Δημήτρη , το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν το πάνε το αυτοκίνητο με τίποτα.
Απλά το βίντεο στηρίζεται πάνω σε ένα γνωστό κλισεδάκι και το βρήκα αστείο.


Καλή σου μέρα και καλή βδομάδα!

Jolly Roger είπε...

Παντως ο 2ος (η μερσεντε βγαινοντας απο το παρκιγκ) ηταν σαφως αντρας.

Η προτελευταια (με τα βυθιζομενα κολωνακια οταν περναει λεωφορειο) δικαιολογειται απολυτα. Οταν εισαι πισω απο ολοκληρο λεωφορειο απλα δεν μπορεις να δεις οτι υπαρχουν κολωνακια.
Ουτε μπορεις να φανταστεις οτι θα ξεφυτρωσουν (κυριολεκτικα) απο την γη.

Συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες οι γυναικες ειναι μακραν οι καλυτερες οδηγοι (κατι που επιβεβαιωνουν και οι ασφαλιστικες εταιρειες).

Και που να δεις κοτερα να παρκαρουν σε ελληνικο λιμανι τον 15αυγουστο ;-)

Υ.Γ. κι εσυ τεκνον Βρουτε ζητας επιβεβαιωση οτι δεν ειμαι ρομποτ; Σε λιγο θα με ρωτας κι εσυ αν ειμαι παντρεμενος οπως στου Τζων Μποη ;-)

scarlett είπε...

Κοιτα... το τι σε ρωτάει ο Blogger , ειναι δικο του θεμα, κι εγω προσωπικα δεν επεμβαίνω ;)
(πάντως όπως ειπε και ο Τζωνης, ειναι δικα του καμωματα,του Blogger, εγω δεν πειραξα τιποτα)

Όσον αφορα τωρα το υπολοιπο σχολιο...σιγα που θα πιστευες οτι οι γυναικες ειναι καλυτεροι οδηγοι ! :)
Μονο αν ειχες καποιο συμφερον.;-)
Και η αληθεια ειναι πως ναι μεν ειμαστε καλυτερες σας σε παααρα πολλα θεματα, αλλα οχι στην οδηγηση.
Επιστημονικα και ιατρικα αποδεδειγμενο βασει των ιδιαιτερων ικανοτητων των δυο φυλων.
Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αριστες γυναικες οδηγοι, οπως κι εντελως ασχετοι στο τιμονι ανδρες.

Οι δε ασφαλιστικες εταιρειες φυσικα εχουν το δικιο τους, αφου τα ρισκα και τις μαγκιες στην οδηγηση τα παιρνετε εσεις οι αντρες, οποτε ειναι και λογικο να προκαλειτε ατυχηματα. Οι γυναικες με τον συνηθως συντηρητικο τροπο που οδηγουν πώς να τρακαρουν? Το μονο ατυχημα που μπορει να προκαλεσουν (οταν δεν προσπαθουν να παρκαρουν) ειναι να σπανε τα δικα σας νευρα με τον τροπο που οδηγουν , αρα και να κανουν εσας πιο επικινδυνους. ;-)

Τζων Μπόης είπε...

Αυτό που ουδείς σου το μαθαίνει αλλά το αποκτάς με την πείρα είναι η διαίσθηση, να ψυχολογείς τον άλλο οδηγό. Μερικοί οδηγοί δεν το μαθαίνουν ποτέ.
Από δική μου παρατήρηση και μόνο διαπιστώνω ότι οι γυναίκες οδηγοί είναι καλύτερες από τους άντρες σε τεχνικό επίπεδο, προσέχουν περισσότερο, αλλά δεν διαθέτουν τόσο πολύ αυτήν την ικανότητα να ψυχολογούν τον άλλο οδηγό, είναι περισσότερο προσκολημένες στο τιμόνι τους.
Αυτούς τους οδηγούς, άντρες ή γυναίκες τους θεωρώ επικίνδυνους, ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους, που η απροσεξία είναι καθεστώς.

Πλέον έχω αναπτύξει τέτοια ικανότητα που μπορώ απο μακριά να διακρίνω την κάθε κατηγορία οδηγού: άντρας νέος, άντρας ηλικιωμένος, γυναίκα, νεαρός, νεαρά, η κατηγορία δε οδηγού που φτύνω τον κόρφο μου όταν πετύχω, είναι "ηλιωκιωμένη γυναίκα σε μικρό αυτοκίνητο", σε μεγάλο αυτοκίνητο σημαίνει ότι δεν το φοβάται, έχει μια κάποια πείρα, αλλά ηλικωμένη σε μικρό σημαίνει, είτε έθαψα τον γέρο μου και χρειάζομαι κι εγώ κάτι για να μετακινούμαι, είτε ο γέρος δεν μπορεί, είτε είτε το παίζω εύθυμη χήρα και Αλίκη Βουγιουκλάκη στη Σωφερίνα!

υ.γ.: με απογοητεύεις Πειρατή! Για ποιόν με περασες;
Αν ήταν να βάλω τον blogger να ρωτήσει κάτι, λες να τον έβαζα να ρωτάει αν ο άλλος είναι παντρεμένος; τι σκασίλα λες να είχα; άλλα θα ρωτούσα, πιο πικάντικα :)))

scarlett είπε...

Ισχυει αυτο που λες Τζων Μποη, οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι προσκολημενες στο τιμονι τους. Ανήκει μεσα στις ικανοτητες-δεξιοτητες που ανεφερα πρωτυτερα. Μπορουν να κανουν δλδ συνηθως ενα πραγμα τη φορα και συγκεντρωνονται παρα πολυ σ'αυτο .
Επισης και στα θεματα προσανατολισμου ή κατανοησης απλων τεχνικων προβληματων μπορει να εχουν προβλημα.

Η εμπειρια φυσικα στο θεμα αυτο παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Αλλη οδηγικη συμπεριφορα αναπτυσσει ενα ατομο που εχει κανει χιλιαδες χιλιομετρα υπο πολλες δοιαφορετικες συνθήκες και άλλη κάποιος που παίρνει το αυτοκίνητο μια στο τόσο για μια κοντινη απόσταση.