Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

τις "ευάλωτες κοινωνικές ομάδες" που θα πάρουν τα 250 εκ θα ήθελα να δω.

πόσο καραγκιόζηδες...

6 σχόλια:

Velvet είπε...

Δηλαδη αμφιβαλεις ότι εγινε για φιλανθρωπικους σκοπους

scarlett είπε...

Δε θα τολμούσα. Jamais

thinks είπε...

Διακόσια πενήντα εκατομμύρια σε άδειες τεσσάρων καναλιών για ετήσια συνολική αγορά διακοσίων εκατομμυρίων σε διαφημίσεις, δεν βγαίνουν λογιστικά ούτε με απόσβεση σε βάθος εικοσαετίας, ούτε με διαφημήσεις 135 λεπτά την ώρα. Άρα κάτω από τον λάκκο στη φάβα βρίσκεται και σπήλαιο...

scarlett είπε...

Είναι η καλή μας αριστερή κυβέρνηση, με τα αλτρουιστικά αισθήματα. Τους μαθηματικούς υπολογισμούς τι τους θέλεις; Θες να πεις ότι ξέρεις καλύτερα μαθηματικά από τους υπουργούς μας που σπουδάσανε στα Ήτον και στις Οξφόρδες;
Ή μήπως -ακόμη χειρότερο- υπαινίσσεσαι ότι κάτι άλλο, δόλιο και τρομερό κρύβεται από πίσω ;

thinks είπε...

Μπααα... ούτε δόλιο ούτε τρομερό (τέτοια σχεδίαση θα προΰπόθετε εγκεφαλική λειτουργία). Απλά Ελληνικό, ποπως είναι και φυσικό. Δεν το ήξερα ότι οι υπουργοί μας σπουδάσανε στα Ήτον και στις Οξφόρδες! Αναρωτιέμαι αν το ήξεραν αυτό και τα Ήτον και οι Οξφόρδες; Αν το ήξεραν ίσως να κλείνανε εθελοντικά.

Τεσ-παν, το μπανιστίρ ντουλάπ πάντα έβαζε λίγο πρόγραμμα ανάμεσα στις διαφημίσεις. Τώρα θα λιγοστεύσει κι' αυτό;

scarlett είπε...

Α, Δημήτρη, σε πιάνω αδιάβαστο! Όλοι οι υπουργοί (τουλάχιστον) των Οικονομικών των τελευταίων ετών έχουν σπουδάσει στην Αγγλία σε εξαιρετικά πανεπιστήμια και κολλέγια. Δες μόνο το βιογραφικό του τωρινού, που μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και θα πάρεις μία ιδέα.

Αλλά αυτό φυσικά δεν έχει καμία σημασία. Άλλωστε στην Ελλάδα ακόμη και οι πιτσαδόροι μας είναι πτυχιούχοι του Πολυτεχνίου.

Όσο για το χαζοκούτι...δε νομίζω πως του δίναμε ή του δίνουμε μεγάλη σημασία. Είναι η φίμωση που ενοχλεί. Ο αυταρχισμός. Η κοροϊδία. Η στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Και πολλά άλλα...