Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

4 χρόνια από εκείνον τον θάνατο σήμερα που μάθαμε για έναν άλλον

 


 Θα ήθελα να γράψω κάτι, αλλά δεν μπορώ. Μερικές φορές τα νέα είναι πολύ καθηλωτικά. Θα ήθελα να γράψω στον φίλο Δημήτρη, "Βάστα", "Βάστα και κράτησε όλες τις όμορφες στιγμές.Τα γέλια και τα παιχνίδια και τις κοινές εμπειρίες και όλη την ομορφιά που μοιραστήκατε. Γιατί αν υπάρχει κάτι που δε χάνεται, ίσως αυτό να είναι η αγάπη"

4 σχόλια:

Velvet είπε...

Τι μπορεις να πεις
Ολα ειναι σαν το νερο που ρεει
Μερικες φορες νοιωθεις περισσοτερο καποιους ανθρωπους
ακομη κι αν δεν ειναι οι δικοι σου

scarlett είπε...

Έτσι είναι. Εδώ θλιβόμαστε όταν χάνεται ένας γνωστός ηθοποιός ή ένας λατρεμένος τραγουδιστής όπως ο Cohen, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το παιδί ενός ανθρώπου με τον οποίον έχουμε ανταλλάξει ίσως και περισσότερες κουβέντες από ανθρώπους που μας περιβάλλουν καθημερινά.
Η εγγύτητα και το μοίρασμα δεν απαιτεί πάντοτε παρουσία.

thinks είπε...

Αγαπητή μου Scarlett, πέρασα σήμερα να δω αν υπήρχε κάτι καινούργιο, και για πρώτη φορά είδα αυτή την ανάρτηση. Δεν την είχα δει τον Νοέμβριο του 2020 όπως τότε δεν έβλεπα πολλά πράγματα… Σου γράφω τώρα καθώς ακούω το Hallelujah, ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, για να σου πω ένα ευχαριστώ από την καρδιά, και στον Velvet επίσης. Το ότι ο καιρός απαλύνει δεν είναι αλήθεια, είναι μύθος, αλλά, το μυστικό είναι να στέκεται κανείς έξω από τον χρόνο και να ανασαίνει την ομορφιά της πληρότητας μιας σφαίρας ζωής και την χαρά του να υπήρξε ένα μέρος αυτής της σφαίρας. Pilots never die. They just fly west.

scarlett είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Pilots never die. Κάπου εδώ γύρω είναι και κάνει τις βόλτες του.
Τυχερός πατέρας, τυχερός γιος.