Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

αλλαγή εποχής

το 2003 ήταν πάλι μια τέτοια χρονιά που ήμουν πολύ λαβωμένη. του 'χα ζητήσει τότε να πάμε στη Ναύπακτο στην αλλαγή της εποχής.
θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο Αιγαίο ή στο σίγουρο Ναύπλιο, για κείνον όλα τα χρώματα ήταν ίδια, αρκεί να μην επαναλαμβάνονταν συχνά

αλλά ήταν η Ναύπακτος.

κι έτσι έμαθα αυτό:
στους έρωτες που γεννιούνται κάτω από ορισμένες συγκυρίες δεν πρέπει να επιστρέφεις.
είναι ευάλωτοι.
δεν μοιάζουν με τις βαθιές αγάπες. αυτές  και τραυματισμένες και γερασμένες να τις βρεις , τις κοιτάς με κατανόηση κι επιείκια και τις δέχεσαι όπως και να'ναι.





2 σχόλια:

So_Far είπε...

Και αυτοί ευάλωτοι και εμείς ευάλωτοι, όλοι ευάλωτοι στις ορισμένες συγκυρίες.

Μεταξύ μας, ευτυχώς που γράφει ωραία θεωρηματικά κείμενα η Theorema και δίνει σε ό,τι τραυματισμένο την ιδανική της οπτική , είναι μια ανακούφιση ομολογώ...

scarlett είπε...

η Theorema προσφέρει πολλά με την γραπτή της παρουσία, σ'αυτήν την ημερολογιακή καταγραφη συμβάντων, προσωπικών συλλογισμών και ενδιαφερόντων.
πέρα απο την αξιοθαύμαστη αφηγηματική της ικανότητα,την παρατήρηση, την ευαίσθητη και αισιόδοξη ματιά , με εκπλήσσει πάντα ευχάριστα η τρυφερότητά της απέναντι σε κάθε σχολιαστή.
θεωρω μοναδικό προσον να αναγνωρίζεις στον καθενα τη μοναδικοτητα του

αλλά κι εσείς, So Far,δεν υστερείτε σε ωραία ιδιαιτερα κειμενα, που από μακρια φέρουν την υπογραφή σας. συχνά ζηλευω την τεχνοκρατική ικανοτητα σας να αναλύετε καταστασεις σε κείμενα που δεν στερουνται όμως καθολου λογοτεχνικής αξιας.
άπαιχτος συνδυασμος και εξαιρετικα σπανιος