Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

δε θέλω

Μου λέει "δεν το περίμενα από σένα"
"Γιατί  ?" του απαντάω."Το θέμα είναι να μην με προσβάλλεις.Έτσι και μου θίξεις την αξιοπρέπεια την πάτησες . Προχωράω πολύ εύκολα σε διαγραφές. "
....
Τώρα πια δεν με νοιάζει όπως τότε παλιά. Τότε η ασφυξία και η ανησυχία για το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο ήταν τόσο δυνατά που υποχώρησα αμαχητί. .
Αλλά τώρα δε με νοιάζει. .
....
Και το '14 συνεχίζει να προχωρά παράξενα, πολύ παράξενα και με αμφιλεγόμενες εκπλήξεις, δύσκολες να εκτιμήσεις ως θετικές ή αρνητικές, αν και οι περισσότερες κλίνουν προς το αρνητικό.
....
Ξεχασμένες αγάπες ξυπνούν από το λήθαργο , ευτυχώς που η Χ είναι αρκετά τετραπέρατη για να τις ξανακοιμίζει ,και αλλού πέφτουν οι μάσκες. Καιρός τους ήταν.

....
Δε θέλω άλλες εκπλήξεις .

5 σχόλια:

fish eye είπε...

οσο αφορα την πρωτη σου παραγραφο scarlett, θα ελεγα.. το θεμα ειναι να μη με κανεις να νιωθω ..υπο.. κι αυτο ξερεις γινεται με διαφορους τροπους εστω κι ασυνειδητα..
τωρα πια ψαχνω για ισοτιμες σχεσεις με οτι σημαινει αυτο :)

scarlett είπε...

Τι ομορφη γκριζα γατα ! :)

Δεν ξερω τι ακριβως θελεις να πεις με το "υπο"

Το ποστ μου ειχε σχεση και με το προηγουμενο, οπου καποιος που σε εκμεταλλευεται και σε αδικει έχει το θράσος να θελει να βγει και απο πανω και να "σου την πει" .
Ε, πάνω σ'αυτο πιστευω πως ολοι εμεις οι φιλησυχοι και υποχωρητικοι ανθρωποι εχουμε και τα ορια μας.

Καλη σου εβδομαδα, ομορφη γατουλα :)

fish eye είπε...

ναι, ειναι πανεμορφη και μου θυμιζει μια ακριβως τετοια γκριζα γατουλα που ζει σε μια αυλη πολυ κοντα στο σπιτι μου scarlett

''υπο''
οταν ο αλλος θελει να υπερισχυει ή εχει τοσο δυνατο ''εγω΄΄που εσυ χανεσαι.. περιπου αυτο

ειναι ανακουφιση καποιες διαγραφες και ανοιγουν παραθυρακια για καινουργια πραγματα.. συμφωνω

καλο βραδυ scarlett :)

fieryfairy είπε...

Χμ, εγώ έχω "διαγράψει" κάποια άτομα από τη ζωή μου αλλά αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Κάποιες διαγραφές όπως λέει η <3 παραπάνω είναι ωφέλιμες - αν όχι αναγκαίες - για την ψυχική μας υγεία.

Οι τυμπανοκρουσίες όμως, αυτό το "εγώ διαγράφω εύκολα" και άλλα τέτοια μεγάλα λόγια που λένε κάποιοι, μου φέρνουν περισσότερο σε κρυφο-απειλές, του στυλ "έκανες αυτό και θα με χάσεις άρα συμμορφώσου, υπάκουσε στα δικά μου δεδομένα". Ε κάτι τέτοια δεν τα πολυγουστάρω. Αν θέλεις κάτι να αλλάξει στη συμπεριφορά μου, πες το να το συζητήσουμε ή διάγραψε με, αλλά άσε τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Anyway, that's me.

Δε διάβασα ακόμη το προηγούμενο ποστ, δε ξέρω αν αυτός είναι πολύ δικός σου άνθρωπος, αλλά ελπίζω να έχουν πάψει οι αμφιλεγόμενες εκπλήξεις. Μπήκαμε και σε νέο μήνα :)

scarlett είπε...

Καλό μηνα fieryfairy !

Ο διαλογος της πρωτης παραγραφου εγινε αναμεσα σε μενα και δικο μου ατομο, ενω αναφερομουν σ'ένα τριτο.

Δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα απειλησει καποιον, γιατι απλα δεν πιστευω στις απειλες.
Το μονο που κανω οταν νιωθω πως καποιος μου κανει με τον α΄ή β΄τροπο κακο, ειναι να απομακρυνομαι διακριτικα.
Ειναι κι αυτος ενας τροπος διαγραφης του αλλου απο τη ζωη σου.